Paška sitna sol (ZOI) – 1kg pvc vrećica

Cijena: 0.75 
  • SOL, sitna morska
  • prehrambeni proizvod
  • sukladno Pravilniku o soli, sol je jodirana
  • pakiranje: 1,00 kg
  • tip pojedinačnog pakiranja: PVC ambalaža

Paška sitna sol je jedinstveni morski proizvod. Po svom izgledu, čistoći, granulaciji i obliku kristala, okusu bez gorčine razlikuje se od drugih morskih soli. Razlog visoke kakvoće paške soli leži u tome što morska voda iz Paškog zaljeva, koja je sirovina za pašku sol, spada u vrlo visoku kategoriju kakvoće morske vode. Paška sol je poznata po svojoj visokoj koncentraciji minerala, koja joj daje posebnu ljekovitu vrijednost.

Sol se jodira što osigurava pristup važnom mineralu jodu i pomaže u sprječavanju nedostatka joda u prehrani, što može uzrokovati različite zdravstvene probleme. Jodiranje soli je praksa koja se provodi u mnogim zemljama kao javnozdravstvena mjera.

Tekstura paške soli je ujednačena i lako se topi na jeziku, obogaćujući svaki zalogaj svojim bogatim okusom i slanim karakterom. Kao dokaz iznimne kvalitete, paška sol je zaštićena oznakom izvornosti na teritoriju EU.

Paška sitna sol (ZOI) – 1kg pvc vrećica
Stranica Solana Pag d.d. koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.
više informacija