Medaljon morska zvijezda

Cijena: 40.00 
  • Aluminij
  • Dimenzije medaljona: cca 4.5 cm
  • Dužina lančića: 75 cm

S ovim klasičnim medaljonom nećete ostati neprimijećeni!

Motiv paške čipke “urezan” je u površinu metala pomoću rijetko korištene metode koja je ekološki vrlo prihvatljiva. Koristimo slanu morsku vodu, točnije morsku sol Solane Pag otopljenu u vodi u precizno određenom omjeru, i slabu električnu struju kako bismo postigli ovu čaroliju. Rezultat je unikatan nakit vrlo organskog izgleda. Ovakav proces jetkanja zahtijeva majstorsku vještinu, puno strpljenja i iskustvo. Sav naš nakit ručno je oblikovan i ulašten.

Glavni materijal je aluminij visoke čistoće (99.5), hipoalergen, vrlo otporan i podoban za kontakt s kožom. Aluminij je prekrasne hladno srebrne boje i sjaja. Ne ostavlja trag na koži niti hrđa. Također je izrazito lagan metal tako da se ne morate uplašiti većih komada nakita. Iznenadit će Vas lakoća nošenja. U slučaju da materijal s vremenom izgubi svoj sjaj potrebno ga je samo nježno ulaštiti pamučnom krpicom.

Medaljon morska zvijezda
Stranica Solana Pag d.d. koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.
više informacija